Schildklier Hond  thumbnail

Schildklier Hond

Published Jul 15, 23
4 min read

Hoe Weet Je Of Je Schildklier Goed Werkt

Ik wens je sterkte en mariet ik had de klachten ook al meer dan een jaar. En ik slikte amiodaron al meer dan drie jaar. Dus zoals je leest het loopt zo vaart nog niet. En wat betreft carioversie heb ik ook duidelijk gemaakt aan mijn cardioloog dat wil ik ook niet meer.

na enige tijd verdwijnen ze weer en komen ergens anders weer. De cardioversie had niet geholpen. dinsdag 29-01-2008 tot tweemaal toe een aanval gehad. Met de zieken wagen weg gebracht alle onderzoeken gehad in het bloed konden ze wat zien dat van de lever afkomt ik had een andere cardioloog Toen heb ik gevraagd of dat het van de amiodaron kwam hij knikte ja - trage schildklier grijs haar.

Ik moest weer een cardioversie. ik weer naar de hart bewaking tot half zeven weer onder narcose en tot driemaal toe gebrobeerd cardioversie en het was gelukt zonder amiodaron (welke vitamine goed voor schildklier). Maar het ritme helpt maar een halve dag het is al weer fout Ik kan maar een klein stukje lopen dan moet ik gaan zitten anders raak ik buiten bewust zijn.

Ik wilde/hoop dat er een pacemaker op de mark kwam die ons eens kan verlossen van het boezemfibrilleren en het flutteren van het hart!! Maar helaas dat is de nog niet zover ik weet?? Mariet hopelij komt er ooit een oplossing (schildklier en diabetes). Dan moet wij en ons gezin niet tekens in de stress schieten als wij weer met spoet weg moeten (trage schildklier en 5 weken zwanger).

Ik moest eerst 3 maanden lang 3x 200 mg. per dag om daarne m'n tweede cardioversie te ondergaan. Het lukte dit keer om mijn hartritme goed te krijgen en moest vervolgens doorgaan met 1x per dag 200 mg - schildklier vocht vasthouden. Kreeg echter na ongeveer 1 maand rode plekken en jeuk en volgens de huisarts was diet een allergie en ik kreeg er een pilletje bij.

Schildklier Klachten Vrouw

Maar volgens mij is er geen verband gelegd met de amiodoran, dus ik heb het niet gezegd tegen mijn cardioloog. Zal er de volgende keer eens naar vragen. Zij heeft me wel gewaarschuwd tegen felle zon en ook gezegd, dat ze regelmatig mijn schildklierfunctie zal controleren. knobbel in schildklier. Ik meen 1x per 3 maand.Neurologische afwijkingen heb ik ook niet. Ik weet niet of ik echt uitzonderlijk ben, maar op deze manier is het wel verleidelijk om door te gaan. Eerst wilde ik er slechts een half jaar aan blijven, om rust te creeeren, maar zonder amiodarone kan ik niet meer. Ik ga anders meteen weer fibrilleren - solide nodus schildklier.Omdat het een lange halfwaardetijd heeft, slik ik dus gemiddeld 150 mg per dag. Ik hoop dat bij jou ook alles weer wat rustiger wordt. Door op Woensdag, 09 Juli 2008 - 12:13: Dag Dag Beste deelnemers. Ik zie dat het weer een tijd geleden is,dat het laatste bericht is toegevoegd (schildklier zwelling).

Regelmatig nu in 2008 begonnen ritmestoringen, had ik 5x Cardioversie en mijn cardioloog gaf aan dat het onder sotalol geen zin meer had. schildklier kat ervaringen. Met Amiodaron zou het wel werken. De normale aanvang dossis 3x daags 2x daags voor de eerste weken,dan 1x daags voor de toekomst. Wat het met mij deed is niet te in èèn korte zin uit te leggen.Maar gisteren had ik achter op mijn schouder een donkerblauwe, bijna zwarte plek, niet gestoten want dan zou ik het gemerkt moeten hebben. Maar goed, verder ook niet meer aan gedacht. Vanmorgen zat er een eindje naast een volgende, niet helemaal zo donker, maar toch vreemd. Wat is nou verstandig? Ik vind het toch wel wat raar om voor een blauwe plek een dokter te bellen, en dan ook nog in het weekend ik ben benieuwd of iemand van jullie hierover iets kan zeggen. lab schildklier.

Schildklier MoeAls je er zelf niet gerust op bent volg dan de aanwijzing van de bijsluiter en meldt het bij de weekend huisartsenpost. Vriendelijke groet, Eric Door op Zaterdag, 04 Oktober 2008 - 16:30: hallo allemaal Wat een ellende met die amiodaron. schildklier waarden normaal - schildklier. Als ik alles geweten had had ik er nooit aan begonnen.

Latest Posts

Thuisbegeleiding Ouderen Westland

Published Nov 20, 23
7 min read

Thuishulp Senioren Schiedam

Published Nov 19, 23
7 min read